Rezumat

Ne adresăm victimelor accidentelor și familiilor acestora oferind o perspectivă holistică a dosarului de vătămare corporală sau de deces.

Seriozitatea cu care ne implicăm și experiența acumulată în sutele de dosare instrumentate ne-au ajutat să dezvoltăm propriul mod de abordare cu succes a acestor cazuri și să atragem cei mai buni profesioniști din domeniu: societăți de avocatură renumite în domeniul asigurărilor, experți judiciari criminaliști, medici legiști, psihologi judiciari, etc.
Toți specialiștii chemați să lucreze în interesul clienților noștri și toate costurile de gestionare ale dosarului și de constituire a probatoriului vor fi suportate de către societatea noastră, astfel ca banii victimelor să fie folosiți în vederea recâștigării sănătății.
Acest mod de lucru este confirmat de către clienții noștri cărora le-am obținut despăgubiri consistente, având astfel șansa la o viată nouă.
Am învățat importanța sprijinului moral primit după accident și împreună cu foștii clienți am constituit pentru Dumneavoastră un Grup de Suport.
Suplimentar, am dezvoltat parteneriate cu Asociații, Fundații și ONG-uri care au ca obiectiv sprijinirea persoanelor care au suferit un accident.

Modalitatea de Despagubire in caz de Accident

Parteneri