ASIGURĂRI PF2021-05-31T10:08:04+00:00

Auto

Signal expert

Signal Expert înseamnă beneficii medicale in ambulatoriu si spitalizare (pentru conducătorul auto), asistență in procesul de despăgubire a daunelor, în caz de accident auto, tractare, masina la schimb.

Casco

Asigurarea facultativa pentru vehicule inmatriculate in Romania, pentru acoperirea daunelor provocate de accidente, vandalism sau alte evenimente

Asigurarea RCA

RCA este o asigurare obligatorie prin lege și care acordă despăgubiri pentru avariile produse terților si trebuie incheiata pe intreaga perioada în care vehiculul este înmatriculat/înregistrat, chiar dacă acesta nu este utilizat

Clădiri și bunuri

Asigurare pentru incendiu si alte calamitati (PAD)

In România, pentruconstrucţiile cu destinaţia de locuinţă este obligatorie asigurarea acestora împotriva dezastrelor naturale. Polița de asigurare obligatorie a locuinței este numită și PAD (poliță de asigurare a dezastrelor)

Construcții

Asigurarea de raspundere civila profesionala (Malpraxis)

Acoperă prejudiciile provocate de Asigurat (persoana fizica sau juridica) terţelor persoane, consecinţa directă a unor fapte săvârşite accidental, din neglijenţă sau imprudenţă, pentru care acesta răspunde în baza legii.

Transporturi

Turism

Asigurarea Storno

Asigurarea pentru acoperirea pierderilor financiare ale turistilor rezultate din neefectuarea calatoriilor contractate.

Personale

Pensii private

Pilonul III -Fondul de Pensii Facultative consta in contributia voluntara pana la 15% din venitul salarial pentru majorarea veniturilor angajatilor la varsta pensionarii.

Asigurare de viata

Asigurarea riscului de supravietuire si/sau deces pentru indemnizatii fixe sau planuri de investitii.

Go to Top