Rezumat

S.C. Pointer Systems - S.R.L. este o companie înființată în 2008, dedicată serviciilor de Asistență in formatul serviciilor de urgenta.

Obiectivul unui pachet de Asistență Rutieră este de a veni în sprijinul persoanelor din autovehicul, atunci când în urma unui incident neprevăzut, ca urmare a unei defecțiuni electrice, mecanice sau de orice natură, autovehiculul ajunge în stare de nefuncționare sau deplasarea cu acesta nu poate continua în condiții de siguranță.

Asistența Tehnică este un produs dedicat proprietarilor de immobile si se realizează prin intervențiile echipelor specializate în cazul avariilor aparute la: instalația electrică; instalația termică; instalația sanitară; canalizare; căi de acces; acoperiș, etc.

Prin Asistentă la Daună oferim suport clienților printr-un call-center specilizat pentru deschiderea dosarelor de dauna, suport pentru intocmirea documentatiei necesare, a instrumentării dosarului de daună, suport în alegerea unitații reparatoare, urmarirea reparației.

Asistenţa juridică se acordă persoanelor împotriva cărora sunt efectuate acte premergătoare sau care au calitatea de învinuit, inculpat ori de pârât.

Activitatea de suport este oferită prin intermediul unui Call Center dedicat serviciilor de Asistență, fiind parte integrată în serviciile oferite de Pointer.

SERVICII SI TARIFE

Parteneri