PURICE IOAN GELU
PURICE IOAN GELUPartner
Telefon: 0744119857
Adresa: Bacau, Str. Costarilor, nr. 3, sc. C, ap. 10

Despre noi

Suntem o echipa formata din specialisti seniori cu acreditari in diverse segmente ale pietei de asigurari si servicii financiare: evaluatori de risc, mediatori si negociatori comerciali, traineri si formatori.
Experienta vasta si calitatea muncii noastre este apreciata atat in plan intern, de catre DESTINE HOLDING, compania care incadreaza juridic activitatea noastra, cat si parteneri externi de business precum Daune Direct, BrokerNet, Transilvania Leasing, Ergo Asigurari, Gothaer Asigurari, Signal Iduna.Pointer Systems, s.a.

“Iti dezvaluim viitorul prin actiunile prezente!”
In fiecare zi, cateva mii de persoane aleg serviciile VIP TEAM pentru a ne incredinta un risc, un posibil factor perturbator din viata sau afacerea lor, pentru a se simti liberi si in siguranta.
Cu ajutorul pregatirii continue si tehnologiei imbunatatim protectia lor si cream noi solutii care sa raspunda dinamicii acestui secol.
Logo-ul nostru este expresia vizuala a identitatii si angajamentului nostru: ACVILA ROMANA- simbolul neamului romanesc prezenta si pe drapelul national si POTIRUL INTELEPCIUNII – setea de cunoastere si evolutia potentialului uman.

Viziunea noastra